4 x Anna.

 

Tröja och sjal från SOUL

 

Hallåååå i stugorna. Mår ni bra? Det gör jag och jag känner att på första kvällen på länge vill jag inte gå och lägga mig när klockan slår 21.00. Inser nu att h.er.r.e.g.u.d så sliten jag varit de sista veckorna. Att ha jobbat i 250% hastighet sedan mitten av januari med X antal övertidstimmar och dessutom kört BootCamp och sedan bytt jobb på det. Om jag behövde komma ner i varv? Haha JA. Har känt mig svimfärdig många kvällar när klockan passerat 20.oo och att idag ha energi vid den här tiden på dygnet gör mig så lycklig. Inser först nu hur mycket jag behövde återhämtning.

Så jag bjuder, med den instinkten, på 4 x Anna i bildform. Haha ser ju ganska tydligt här vilken som är min favorit-pose när det kommer till selfies. Pussmunnen går alltid hem.

Häpp. Nu ska jag faktiskt värma en kopp te, hämta 1 (eller ja 4…) stycken Oreo-kex och se på ett avsnitt av “Vår tid är nu” med Freddan. Härlig tisdagskväll!

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *