Från mig till mig.

 

 

Ibland finns det tusen orsaker till varför man skulle vilja ge sig själv en present och ibland finns det ingen större orsak än att man helt enkelt gillar produkten. Så var det denna gången för mig när jag klickade hem två nya smyckesfavoriter från Lily & Rose. En ring och ett par örhängen i samma ton som jag tänker blir fint både till vardags och fest.

I övrigt då? Jo, på minussidan hamnar att jag åkt på någon form av magkatarr av stressen/oron i och med separationen… men jag har nu fått tabletter som ska lindra symptomen. På plussidan hamnar ljuset. Heja sommartid!

 

 

PS! Återigen stort tack för allt fint som ni skriver och skickar till mig. Läser vartenda ord och blir verkligen varm i hjärtat även om jag kanske inte har kraften just nu att svara på allt. Men jag läser och blir verkligen rörd. Tänk vad snälla och varma människor det finns där ute ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Från mig till mig.

  1. Du berättar så naket om något av det allra värsta som kan hända. När fakta läggs på bordet, om känslan när den andra kanske varit på väg ett tag- medan man själv gått omkring o trott att allt är ok. Det går nästan inte att beskriva det där onda, tomheten eller känslan av att blivit ratad o lämnad. Du är så otroligt generös när du delar med dig av den smärtan. Det får bli så att man sätter ena foten framför den andra, räknar stegen, försöka komma ihåg att andas o komma liten bit framåt för varje dag. Varm o go kram till Dig, du fina!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *