Skärtorsdag.

 

Bilder från Pinterest & Calligraphen

 

Även om påsken (och livet) inte riktigt blev som planerat just i år så ser jag ändå fram emot påsken. Jag gillar den högtiden. Det är en, för mig, väldigt kravlös högtid utan krav eller måsten på personer att träffa, mat att laga eller traditioner att hålla. Påsken brukar dessutom oftast bjuda på lite solsken och då är det perfekt att ha långledigt och kunna ta långa skogspromenader eller bara sitta mot husväggen med en kopp kaffe och vända näsan mot solen. Tanka lite D-vitamin och tanka lite energi.

En del utav denna påsken kommer jag spendera tillsammans med några av de finaste personer jag vet: min syster, Mikael, Sarah, Joakim och lilla Bianca. Vi ska spendera påsken i ett nybyggt hus utanför Göteborg och äta påskbuffé, dricka bubbel, gå promenader vid havet och även hinna med en traditionsenlig utflykt till GeKås (Ullared). Jag är tacksam över de fina människor i min närhet och över att jag faktiskt hade något planerat över påsken. Det gör livet lite enklare just nu.

Vad ska du göra i påsk? ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Skärtorsdag.

 1. Gillar också påsken! Så kravlös! Och skönt med extra ledigt! Åker till trysil på söndag och en vecka framåt så vi längtar så! Vårvinter, skidåkning och familjetid!
  Ha en fin helg💛

 2. Här blir det en alternativ påsk! Min 15-årige son kommer och hälsar på och då vill han ALLTID ha pasta och köttfärssås. Annorlunda påskmat, men gott ändå, och huvudsaken är ju att vi är tillsammans…

  1. Ja, huvudsaken är att man är tillsammans med någon/några man tycker om 🙂 Efter tre dagar med ägg och sill blev faktiskt även jag sugen på pasta nu 🙂

 3. Ibland går det några dagar/veckor innan jag får tid att kika in här men alltid lika spännande att då läsa inläggen jag missat. Denna gång blev det verkligen ledsamt. Beklagar verkligen. Det går ju inte skynda på en sån här tung händelse. Tiden är en del i att komma tillbaka, och familj och vänner. Ta hand om dig, kram!

  1. Tack snälla ♥
   Hoppas och tror att det kommer komma någonting bra även ur detta. Önskar dig en riktigt fin påskhelg, kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *