Finaste påskhelgen.

 


 

Min påskhelg hittills har varit väldigt fin. Jag har omgett mig med några av de personer som jag älskar allra mest och gjort bara härliga saker och så har vårvädret visat sig från sin bästa sida. Ska vi ta en titt? Jag tycker det.

 

 

Vi började med roadtrip ner till Ullared och ett traditionsenligt besök på GeKås. Och bland folkmassor vässade vi armbågarna och strosade runt och gjorde fynd och hade tävlingar och skrattade. Bästa sättet att fördriva tiden i ett gigantiskt varuhus, om ni frågar mig. Jag älskar att spendera tid på GeKås och göra fynd, även om jag tycker 1 besök/år räcker och kan man göra det som en tradition med några av de personer jag älskar mest så är det en given succé. Efter någon timme inne på varuhuset köpte vi med oss bullar och kaffe och åkte mot Göteborg och Sarah och Joakims helt nybyggda hus. Där väntade rundvisning, överraskningar och påskmiddag. Vi dukade upp vad som kan ha varit den bästa påskbuffé jag ätit. Silltårta, gubbröra, lax, ägghalvor, snittar, bubbel, köttbullar, starka ostar, ännu mer sill, potatissallad med fetaost och grillad sparris och mycket mer. Mathimlen! Och vi åt och drack och skålade och skrattade tills klockan närmade sig midnatt och det var dags för stora och små att krypa ner och sova.

 

 

Dagen efter vaknade vi till strålande sol och vi började morgonen med äggjakt i trädgården innan vi dukade upp för långfrukost och målade ägg. Så himla mysigt att vakna tillsammans med andra och äta långfrukost och sitta i samtal, diskussioner och skratt. Fantastiskt! Och när frukosten var avdukad tog vi oss till havet och jag gjorde en gravidfotografering med min finaste syster (ska fråga henne om jag får lov att visa det färdiga resultatet även här på bloggen – det blev så fint!). Efter fotograferingen tog vi också långpromenad längs vattnet innan vi gick tillbaka till huset och åt lunch och drack kaffe ute i solen. Så himla fina timmar tillsammans med mina favoritpersoner. Tacksam ♥

 

 

6 kommentarer till “Finaste påskhelgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg