Birthday glimpses.

 

 

Igår hade jag en riktigt mysig födelsedag tillsammans med min tvillingsyster. Vi startade som sagt den soliga torsdagen med en riktig pangfrukost och paketöppning; älskar att börja födelsedagen på det sättet! Och traditionsenligt så var vi ju lediga på vår födelsedag (älskar att vara det och kommer alltid vara det, i den mån det är möjligt). Så efter frukosten packade vi badväskan och åkte iväg till simhallen. Hon, som är superpreggo, och jag, som varit riktigt förkyld, hade bestämt oss för lite skonsam simträning dagen till ära. Och i lugnt tempo avverkade vi 1km i den blå bassängen innan vi badade bastu och fixade oss inför resten av dagen.

Resten av dagen spenderade vi sedan till större del i den charmiga sommarstaden Hjo. Där åt vi supergod lunch på STAMPENS KVARN. Älskar att hitta sådana mysiga smultronställen och här var både miljön charmig, maten utsökt och servicen fenomenal. Full pott. Efter lunch och kaffe här åkte vi sedan in till centrum där vi strosade i butiker, köpte några födelsedagspresenter åt oss själva och blev bjudna på vad som kan ha varit den godaste glassen jag ätit (från ÖSTERHAGENS GLASS). Efter en liten promenad nere vid hamnen åkte vi sedan hem till Skövde igen.

Där bjöd den tidiga kvällen på hemmamys i form av mer(!) paket, god middag, ännu mer glass och film i soffan. En perfekt födelsedag, på många sätt och vis ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Birthday glimpses.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *