Känsla av långhelg och att ha haft en fixarsöndag.

 

 

I och med att jag redan i onsdags kväll åkte till Skövde och har hängt med min syster och familj i 4 dagar så har jag haft en riktig långhelg. Även om jag jobbade på distans i fredags så är det något visst med att byta hemmamiljö mot bortamiljö och efter helgen som innehållit både familjetid och massa kalasfirande känner jag mig riktigt tacksam. Tacksam över att jag har den finaste av familj och fick ett fantastiskt födelsedagsfirande i 4(!) dagar.

Avslutade firandet med att beställa sushi när jag kom hem till västkusten sent igår och idag har jag sedan haft en riktig fixarsöndag. Ställde klockan tidigt och spenderade den arla morgonstunden i tvättstugan. När gymmet sedan öppnade hängde jag på låset och jag hade avverkat två maskiner tvätt, ett benpass på gymmet och veckohandling innan klockan slagit 10.30. Det kallar jag effektiv söndag! Sedan fixade jag lite hemma med ett DIY-projekt, fick sålt min gamla soffa, storstädade, kokade sylt, lagade mat, jobbade lite hemifrån och läste bok och åt glass i den nya soffan. Tänk vad mycket man hinner med på en dag, ändå.

 

Och nu? Nu ska jag strax krypa ner i sängen och ladda inför en ny vecka. Hoppas du haft en fin helg!

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *