Gör om, gör rätt.

 

 

Ni som följer mig på Instagram (@annastormphoto) såg på min story att jag för några dagar sedan påbörjade ett DIY-projekt; nämligen ett betongbord. Och ja, jag är liksom inte så tålmodig när det kommer till projekt utan får jag en tanke så sätter jag igång med projektet på en gång utan att göra research eller en plan. Jag är vad de kallar för en sann ”DO:er”. Göra först och tänka sen, liksom.

Och ja, jag älskar den sidan av mig själv, den drivande. Men ibland blir liksom det inte så bra. Som i detta fall då jag använde en gammal säck finbetong som hade dragit åt sig fukt, vilket gjorde att stora stenar bildats i betongen som gjorde materialet svårarbetat, ojämnt och fruktansvärt poröst. Katastrof. Så, med lite tips från nära och kära och sökning på nätet gjorde jag om och gjorde rätt och hittade en metod som funkade och som blev SÅ bra! Kommer visa er det färdiga resultatet och en liten steg-för-steg beskrivning inom kort ♥ Men ja, DIY-projekt alltså – kan vara bland det roligaste som finns!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *