Hope there’s someone.

 

 

Fredag. Och första dagen med försommarkänslor nådde oss. Firade med att bära långkjol på jobbet och ta varje kafferast utomhus i solglasögon och näsan vänd mot solen.

 

Nu ikväll? Ikväll har jag firat en lansering med bubbel, jordgubbar och nya skor (tack MARIA!). Och så har jag, som hela världen, nåtts av den fruktansvärda nyheten om Tim Berling (Avicii’s) död. Det är inte ofta ”kändisars” bortgång drabbar mig. Men det här? Det här var som en pil i hjärtat. Jag har sett Tim på scen flera gånger och några av mitt livs absolut lyckligaste stunder är i samband med hans musik. Låtarna har alla en särskild plats i mitt hjärta och påminner mig starkt om perioder i mitt liv då jag kände mig stark, lycklig, oövervinnerlig och självsäker. Och det är med sorg och en hyllning som jag ikväll spelar hans musik och sätter min favoritlåt (länk) på repeat ♥
Du lämnade oss alldeles för tidigt.

 

 

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Hope there’s someone.

  1. Så sorgligt när en ung människa lämnar oss… Hade aldrig hört denna version av låten, men alltid älskat originalet med Antony and the Johnsons❤️

    1. Ja, han lämnade oss alldeles för tidigt och alldeles för ungt.
      Lyssna gärna på denna versionen, den tycker jag är riktigt fin och bra ♥

  2. Hej, nu har jag de där skorna både i ditt instagramflöde och här och jag kan inte släppa dem. Vad är det för märke? Måste bara ha ett par…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *