Det vackraste jag vet.

 

 

Oavsett humör, sinnesstämning eller vad som skett i livet är det något som alltid förblir det vackraste jag vet; när de rosa körsbärsträden står i blom. Träden (som jag tror heter Prunus ’Accolade’) med sina rosa blommor är verkligen ett startskott för våren och både vad de symboliserar och hur de ser ut är så otroligt vackert. Gick förbi ett utav träden i stan som slagit ut för fullt och inom några dagar kommer vi nog ha en oas av rosa blommor i staden. Åh så vackert!

Annars då? Jo, det är 1:a maj och trots röd dag har jag varit på kontoret och arbetat i några timmar. Kom precis hem nu efter storhandling i matbutiken och tänkte fixa lite lunch. Kanske också något bakverk 1:a maj till ära… Eftermiddagen är ännu obokad och det känns himla skönt. Vad gör du idag?

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *