Skaldjur från Ljungskiles Havsdelikatesser.

 

 

I lördags, när mamma var på besök, tog vi en utflykt till Ljungskile för lite shopping, fika och inköp av skaldjur. Det finns en så himla bra fisk- och delikatess i Ljungskile som heter LJUNGSKILES HAVSDELIKATESSER. Älskar att köpa fisk över disk och speciellt när utbudet sträcker sig längre än bara till torsk, lax och räkor. Här har de verkligen tagit vara på havets läckerheter och förvandlat dem till den ena delikatessen efter den andra. Egengjord sushi, laxburgare, wraps med skaldjursröra, laxpajer, röror, såser, räksallad, skaldjursbakelser och laxkorv är bara ett axplock av vad de säljer utöver mängder av färsk fisk och läckra skaldjur. Nu var ju vi bara två stycken som skulle ha en liten skaldjursafton och även om jag ville spendera halva månadslönen på läckerheter så tog jag förnuftet till fånga och inhandlade det som skulle gå åt lagom för två. Valet föll på färska räkor, kungsräkor, rökta räkor, chiliaioli och några ”skaldjursbollar”. Mums! Ett stort plus får också butiken för snygg presentation och mycket trevlig service!

På kvällen sedan avnjöt vi 3 sorters räkor och kompletterade med vitt bröd och ett iskallt glas Sauvignon Blanc ute på min balkong och vi hade en riktigt kalasbra kväll där vi skålade, drack, åt och pratade om lyckan över att just ha blivit moster och mormor ♥

 

 

8 kommentarer till “Skaldjur från Ljungskiles Havsdelikatesser.

  1. Åh, vilken lycka att ha havets läckerheter inom räckhåll och riktigt kunna shoppa loss. Och sedan att få avnjuta godsakerna och fira den nya familjemedlemmen känns som en magisk kväll. Grattis moster 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg