Tapas, sangria och klänning med volanger.

 

 

Igår kväll, efter kontorsjobb och träning på gymmet mötte jag upp några favoriter för att gå på öppningen av en ny restaurang i stan – QUE PASA. En tapasrestaurang som serverade riktigt vällagade spanska klassiker och iskall sangria. Kvällen till ära hade jag rasslat upp mig med stora örhängen, ringar i guld och så favoritklänningen i mörkgrön spets och volanger. Kändes passande för den spanska aftonen. Och ja, vi hade det SÅ trevligt. Beställde in mängder av tapas som vi delade över bordet och vi njöt av getost med fikonmarmelad, friterad bläckfisk, räkor med chiliaioli, saltrostad potatis och mycket, mycket mer. När mörkret sedan hade fallit och såväl mat och sangria var slut promenerade jag hem i sommarnatten. Tacksam över vänner, god mat och sommarvärme.

 

Och ja, herregud vi har ju lördag idag. Kanske veckans bästa dag(?). Och efter morgonpromenad, frukost på balkongen och kaffe i solen ska jag nu åka iväg en sväng till butikerna och införskaffa lite som saknas lägenheten och sen: ja sen får vi se vad som händer. Älskar obokade dagar!

 

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Tapas, sangria och klänning med volanger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *