Sommarklänningar

∼ innehåller adlinks ∼

Röd, långärmad klänning – HÄR / Spetsklänning – HÄR / Blommig klänning – HÄR / Gul, plisserad klänning – HÄR / Grön, prickig klänning – HÄR / Puderrosa klänning – HÄR

 

Alltså, jag är verkligen en klänningstjej. Tycker det är så vackert och det finns verkligen en klänning för varje tillfälle och med accessoarer, väskor och skor kan man verkligen klä upp eller klä ned sin stil. Nu har jag redan införskaffat 4 nya klänningar inför kommande sommarsäsong, men jag hade gärna haft någon av dessa i garderoben.

 

Förresten, fredag idag och efter denna sommarvecka är jag på strålande humör. Ikväll ska jag dessutom besöka en ny restaurang i stan med mina favoriter, kunde inte tänka mig en bättre start på helgen!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Sommarklänningar

  1. Drömsnygga skapelser💗Älskar att ha klänning, framförallt är det ju så praktiskt; man tar på sig EN grej, och så är man klar, liksom😊

    1. Haha ja, älskar det! Att inte behöva tänka vad som ska matchas med vad utan 1 plagg bara, sen är man good to go 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *