Lyssna på mig i radio (och har ni något önskeinlägg?)

 

 

Att vara med i radio alltså, så himla roligt! Blev ju tillfrågad av P4 Väst att komma som representant för Bröllopsmagasinet och medverka som expert i deras bröllopsspecial och jag, som älskar utmaningar, blev naturligtvis smickrad och tackade ja. Intervjun gick väldigt bra och vill ni lyssna på mig och få lite koll på senaste bröllopstrenderna har jag laddat upp ett ljudklipp för er att lyssna på HÄR (LÄNK). Blev ju lite konstigt dock när de presenterade mig som att jag fortfarande arbetar som chefredaktör när jag har ett nytt jobb på Uddevalla Turism, men jaja… Väldigt kul var det i alla fall och jag hoppas att du, som planerar bröllop, kanske snappar upp ett och annat!

 

Annars då? Jo, jag tänkte höra med er om ni har något “önskeinlägg” som ni vill att jag ska göra? Alltid roligt att lyssna på er och skapa något efter era önskemål. Så bara skriv i kommentarsfältet om det är något som ni önskar att jag skriver om ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Lyssna på mig i radio (och har ni något önskeinlägg?)

 1. Hej!
  Jag gillar alla vardags- och helginlägg generellt, men om jag hade fått önska något specifikt så är det bakrecept (även mat och dryck) och allt som har med träning att göra 🙂 Exempelvis topp 5 bakrecept eller kanske träningsupplägg under en vecka eller olika pass du prövat som varit roliga samt mindre roliga :-p

 2. Jag gillar ju alltid dina inlägg här på bloggen. Gillar ditt raka, rena sätt att skriva. Men jag gillar när du berättar om vardagen och ditt jobb. Sen givet outfits-tips i alla dess former!
  Men visst vore det kul att få läsa något som vi kanske inte vet om dig, någon dold talang, är du rädd för något? Vad gör det förbannad?
  Men fortsätt vara den Anna du är!!

  Stor kram

 3. I very much like your daily outfits, or it could be something like what I wore in a week day for day, or what I ate In a week meal pr meal. I’ve seen another blog who did this with the meals and I found it very interesting and also inspiring for what to maybe cook or eat. I also thin workouts during a week like suggested could be fun. In general I like the content of the blog 🙂 Have a nice day

 4. Jag älskar dina inlägg om alla smultronställen du hittar! Jag har även besök flera av dem efter att ha läst om dem på din blogg, det har varit så fina ställen 🙂 Jag brukar även kika in bland dina gamla inlägg när jag är sugen på utflykt, eller är det årliga julbordet med familjen närmar sig 🙂 Vi har besökt ett par av dem då i julbordstider. Så det är alltid uppskattat, inläggen med smultronställen! Sedan är det alltid lika roligt att se dina DIY-projekt och när du visar bilder ur din lägenhet, man blir så inspirerad att pyssla själv! Överlag är ju alla inlägg väldigt trevliga, även resor m.m. Jag vet inte när jag började följa dig, det är många år nu. Har alltid tyckt om helheten i din blogg 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *