Solero till frukost & medverkan i radio.

 

 

God morgon hörni! Idag väntar en rolig dag med intervju i radio -P4 Väst (de ringde in mig igår för att medverka som bröllopsexpert i deras panel idag kl 11.00), sedan väntar några timmar på kontoret och efter arbetstid ska jag kanske boka tid för en ny tatuering och ikväll är det styrelsemöte i min förening. Hoppas också hinna dricka lite kaffe i solen på rasterna och insupa lite D-vitamin. Men först ska jag äta upp min frukost som utöver en äggsmörgås består av naturell yoghurt, mangopuré* och passionsfrukt. Smakar som att äta Solero till frukost, bästa!

*Mangopuré: Mixa 1 pkt fryst mango med 1 tsk limesaft och 1 tsk honung. Klart!

 

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Solero till frukost & medverkan i radio.

  1. Gå in på denna länk och lyssna på dagens avsnitt. Spola fram till 1 tim o 36 minuter in i programmet så kan du lyssna på bröllopstrender 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *