Att ha fått värmen tillbaka.

∼ Innehåller adlinks ∼

Kjol – HÄR / Blus – HÄR / Skor – HÄR / Väska – HÄR / Örhängen – HÄR

 

Redan i helgen började den efterlängtade värmen komma tillbaka och igår kväll (under en fasligt trevlig kick-off med kollegorna) var värmen tillbaka fullt ut och fastän solen gått ner var det fortfarande varmt nog att gå klädd i kjol och linne. Underbart! Och med värmen kommer också mitt sug efter snygga sommarplagg. En vacker kjol fungerar såväl till vardags som till fest och kollaget ovan inspireras jag av när jag nu planerar veckans klädval.

Men häpp; dags att sluta dagdrömma om kläder och hoppa på cykeln och trampa iväg till kontoret. Hoppas du får en fin dag!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *