Att ha haft världens finaste lördag ♥

 

 

Alltså åh! Vilken underbar dag jag hade igår. Tillsammanstid med de jag älskar, sol, bad, god mat och mängder av skratt. Kunde inte ha blivit bättre!

 

Strax innan kl 10 på förmiddagen fick jag ju finbesök av mina favoriter; Linn, Mikael och Tage. Och jag visade runt dem i lägenheten (de har ju inte varit här sedan jag ”flyttade tillbaka”) och efteråt slog vi oss ned på balkongen och drack iskaffe, åt frukt och tog ikapp tid. Och Tage? Han var på sitt mest strålande humör och låg och ”småpratade” och fyrade av leende efter leende mot mig och om det var möjligt att bli ännu mer förälskad i detta lilla pyre så blev jag nog bannemig det igår. Så himla söt!

När det sedan blev för varmt för att sitta på balkongen packade vi med badkläder och åkte ut till havet. Och västkusten visade sig från sin allra bästa sida med klarblå himmel, sol och vatten som faktiskt var alldeles kristallklart. Så vi solade, badade och spanade på folk innan vi rullade vidare för vinlunch i solen på konditori Snäckan och sedan eftermiddagshäng med kaffe och bulle hemma hos Emil. När det sedan närmade sig tidig kväll åkte vi hem till mig igen och jag fick mysa ännu mer med min favoritkille T och krama om världens bästa Linn och Mikael innan de åkte tillbaka till Skövde.

 

Åkte då tillbaka till Emil och spenderade kvällen med att grilla, dricka rödvin och ta ikapp tid. Världens bästa avslut på världens finaste lördag ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha haft världens finaste lördag ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.