Sol, segelbåtar, bubbel och finbesök.

 

 

Hallåååå lördag! Idag vaknade jag tidigt till en klarblå himmel och solsken, fantastiskt! Igår hade jag också en fantastisk dag på jobbet där arbetsdagen bestod av att vara ute i solen på en båt och följa Bohusracet som går just nu på västkusten. På kvällen drack jag bubbel och åt glass på balkongen och firade fredag och helg.

Om en liten stund får jag finbesök här i lägenheten; det är nämligen Linn, Mikael och Tage som är ute på roadtrip och som ska göra mig sällskap idag. Så himla pepp på det! Så jag ska nu duka upp med lite färsk frukt och färska bär och kanske göra iordning några iskaffe för att välkomna dem ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Sol, segelbåtar, bubbel och finbesök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.