Sverige i kvartsfinal!

 

Alltså; WOW!

 

För det första: Sverige är vidare i fotbolls VM och spelar nu kvartsfinal i Ryssland på lördag. Alltså, hur stort är inte det?! Fantastiskt! Dagens andra WOW går definitivt till min kollega Jessica som tillsammans med mig (och ett gäng snälla sponsorer) gjorde det möjligt för drygt 1000(!) personer att se Sverige köra över Schweiz och gå till kvartsfinal. 1000 personer som tillsammans satt på en gräsmatta nere vid vattnet och såg på en storbilds-TV och hejade fram det svenska landslaget och som lyfte hela Uddevalla när Sverige gjorde mål. 1000 personer. Tack vare att Jessica och jag inte gav upp. Att vi ville fullfölja den idé vi fick klockan 08.30 igår morse där tanken om en storbilds-TV dök upp och som nu, några timmar senare, verkställdes och blev succé.

Ord kan inte beskriva den känslan. Magiskt. WOW!

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Sverige i kvartsfinal!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *