Att ha en weekend i Stockholm att se fram emot.

 

 

Fredag, lördag och söndag denna vecka ska jag spendera uppe i Stockholm tillsammans med Emilie. Vi kommer på fantastiska Hotel Kung Carl och ha tre dagar i huvudstaden som vi planerar fylla med massa god mat, fika och bubbel och så ska vi shoppa och kika på folk och bara njuta av lite semesterkänslor. Så himla härligt! Några favoritställen som vi tar sikte på denna gång är Mahalo Hälsocafé samt populära Mr Cake. Och så har vi bokat bord på TAK och hoppas såklart kunna se matchen på lördag på någon härlig uteservering. Har ni något tips på se, göra, äta eller dricka får ni väldigt gärna lägga en kommentar nedan ♥

Men en Stockholmsweekend med min pingla, alltså. Som jag längtar!

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha en weekend i Stockholm att se fram emot.

  1. Hej Anna! Lite osäker på om de har öppet men om de har det rekommenderar jag varmt xarcuteria på Hantverkargatan (www.xarcuteria.se). Helt säker på att du skulle älska det stället. Ha en härlig Stockholmshelg!

    1. Tusen tack för tipset Malin! Vi hann dessvärre inte till Kungsholmen denna gång, men sparar ditt tips för framtiden 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *