Semester!

 

 

Igår eftermiddag stämplade jag ut från kontoret, satte autosvar på mailen och gick hem för väldigt välförtjänt SEMESTER! Med tanke på den intensiva våren jag har bakom mig så hade jag nog behövt 5-6 veckor ledigt vid det här laget, men som nyanställd får man nöja sig med det lilla och jag tänker att de två veckor semester jag har framför mig ska jag verkligen göra det bästa av. Ibland är det inte kvantitet som räknas utan kvalitet.

Ska alldeles strax bort till gymmet och köra ett träningspass med Åsa och Emilie. Sedan ska jag ut till Bassholmen och fotografera lite åt jobbet. Haha känner att jag börjar semestern bra (med att jobba). Men hey! Kan man kalla att vara ute på en vacker ö och fota i fint väder för arbete så är det ändå helt okej.

Vi hörs lite senare hörni!

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *