Hos min favoritkille (och favoritsyster).

 

 

Hej hej hemma från Skövde! Jag kom hit igår eftermiddag efter en förmiddag i Uddevalla med möten och 32 graders värme! Igår var vi på släktkalas och firade sommar med tårta och familjen och idag? Idag har vi en lugn förmiddag hemma, jag, Linn och Tage. Mamma kom också på besök och tillsammans drack vi 11-kaffe och åt jordgubbar i skuggan (på tok för varmt för att sitta i solen!). Om en liten stund tänkte jag och Linn åka på en liten roadtrip och besöka ett smultronställe som jag velat besöka de senaste 3 åren. Så pepp på att se om platsen motsvarar mina förväntningar.

 

Vi hörs lite senare hörni ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Hos min favoritkille (och favoritsyster).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *