Frukost på bryggan och morgondopp i havet.

 

 

Åh, denna starten på dagen har jag längtat efter ända sedan jag gick på semester. Att gå upp tidigt, packa kylväskan med frukost och sedan åka ut till havet för att äta frukost på bryggan och sedan ta ett morgondopp i det blå.

Idag fick jag den starten på dagen och fördelen med att vara uppe tidigt är att man får hela stranden för sig själv. Jag låg och njöt av spegelblankt vatten och 25 grader när klockan slog 8 på morgonen och är inte det bästa tänkbara starten på en dag så säg! Jag låg kvar på bryggan länge, fick sällskap en stund av pappa & Co som besöker västkusten och pratade lite med dem (drömmen vore ju att ha familjen boende i samma stad, tänk vad mysigt!). Men jag hann i alla fall prata lite och kramas med dem innan jag återgick till att varva dopp i havet med läsandet av en ny pocketbok. När magen sedan kurrade för lunch åkte jag hem och eftermiddagen har jag spenderat genom att ta en långpromenad, hänga upp lite tavlor, baka blåbärskaka och ligga på balkongen. Ljuvliga semester!

 

Nu? Nu ska jag ta en kvällspromenad innan jag ser några avsnitt av Homeland på Netflix.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *