I annonssamarbete med Confident Living

Se mer av mitt hem + exklusiv rabattkod hos Confident Living

 

 

Jag vet att ni är flera stycken som efterfrågat lite bilder på hur jag bor och just nu känns det som om ”vardagsrummet/sovrummet” är helt klart så jag tänkte jag skulle visa lite bilder + ge er en riktigt bra rabattkod på en av mina favoritbutiker på nätet: CONFIDENT LIVING. Scrolla ner för att läsa mer.

 

 

Det första jag visste att jag ville ha när jag flyttade tillbaka till min gamla lägenhet var spegeln Walls från House Doctor (LÄNK). Spegeln ville jag skulle vara rummets mittpunkt och det första man ser när man kliver in i rummet. Och med sina imponerande 110cm i diameter så är det verkligen en WOW-faktor som lyfter hela rummet och jag tycker det blev så himla bra! Spegeln hittade jag inne hos CONFIDENT LIVING som kunde leverera snabbt och säkert och inte nog med att de har ett fantastiskt brett utbud av möbler, belysning och inredning – nu den 26-30 juli kör de kampanjen Confident Weekend med bra erbjudanden på hela sortimentet.  Om du anger rabattkoden ANNASTORM21 får du 21% rabatt på hela sortimentet (gäller även nedsatta varor). Alltså, HUR bra?!? Speciellt bra med lite rabattkoder tycker jag när semesterkassan börjar tryta men man ändå är sugen på lite nytt till hemmet.

Själv är jag vansinnigt sugen på att också klicka hem denna taklampa (LÄNK) till köket. Tror den hade gjort sig väldigt bra i det nya köket jag planerar bygga. Vad skulle du vilja ha nytt i ditt hem?

Rabattkoden ANNASTORM21 gäller till och med 30 juli 2018. Happy shopping!

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Se mer av mitt hem + exklusiv rabattkod hos Confident Living

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *