Postcard from Sweden.

 

 

Hej på er! Idag har jag (utöver ett svettigt träningspass kl 8 imorse på gymmet) spenderat dagen i Göteborg. Åkte dit för att träffa min gamla barndomsvän Linus (sjukt att vi känt varandra i 23 år!!) och för att även träffa hans trevliga flickvän Natalia och deras lilla dotter Mila. En så himla härlig, liten familj och efter att vi strosat runt i Göteborg och de bjudit mig på lunch hemma hos sig så åkte vi ut till Smithska Udden för någon timme med sol och bad. Alltså, Sverige är verkligen vackert som ett vykort nu och jag fick nypa mig i armen både en och två gånger för att förstå att det är på riktigt.

 

Och nu? Nu är jag precis hemkommen tillbaka till Uddevalla och har faktiskt fått finbesök av bästa mamma. Hon pratar om att bjuda mig på middag ute ikväll och att vi kanske ska ta ett sent kvällsdopp efter det. I mina öron låter det magiskt.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *