På jakt efter smultronställen på Tjörn.

 

 

Idag åkte jag på roadtrip i jakt på smultronställen och hann faktiskt besöka tre stycken under mitt besök på Tjörn. Det är en av alla de saker jag älskar med sommaren; alla fantastiska utflyktsmål som ploppar upp längs slingriga vägar. Idag åt jag en galet god surdegspizza på LOTTAS BAK & FORM, jag strosade (i 30 graders värme!) runt i skulpturparken PILANE och avslutade besöket med ett kaffe-stopp på SUNDSBY GÅRDSCAFÉ. Tre fantastiska ställen som jag varmt rekommenderar och kommer visa lite mer bilder från snart. Och fältet med solrosor?!? Kärlek.

Men nu: Nu ska jag lägga mig i solstolen på balkongen och njuta kvällsljus och se något avsnitt av Homeland.

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *