Sleeping under the stars.

 

 

Igår kväll mötte jag upp Emilie på stan för lite snicksnack och besök på International Food Market som besöker stan. Vi köpte med oss franskt och polskt som vi delade på medan vi satt längs ån och gjorde upp planer för framtiden. När jag sedan vandrade hem i den ljumma kvällen bestämde jag mig för att inatt skulle jag sova ute på balkongen. Sagt och gjort så flyttade jag ut madrass, täcke och kuddar till balkongen och låg i skymningen och kollade det sista avsnittet av Homeland medan jag hörde vinden susa utanför. Sedan sov jag som en stock hela natten med fönstret på glänt och frisk luft i ansiktet. Så himla mysigt!

 

Hörde förresten att ni ville se lite fler bilder från balkongen/hemmet. Men jag får lov att återkomma med det för nu ska jag snabbt iväg till gymmet och sedan ska jag ut på roadtrip. Glad fredag på er!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Sleeping under the stars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *