Utflyktsdag med mamsen.

 

 

Lite blandade bilder från gårdagen som jag spenderade på utflykt med mamma! Vi åkte halva Vättern runt och besökte två fantastiska smultronställen innan vi avslutade med ett dopp i Vättern. Världens mysigaste dag tillsammans med härligaste mamma. Fler bilder från smultronställena kommer, men nu ska jag ut och njuta av solen på min sista semesterdag. Tänk att 3 veckor redan har gått. 3 oförglömliga veckor ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Utflyktsdag med mamsen.

  1. Åh Rudenstams – visst är det en pärla? Både utsikt och god mat och trevlig butik!
    Min mamma tog med mig dit tidigare i sommar, blev garanterat återbesök senare i höst!
    Utflykter med sin mamma är bara bäst!

    1. Ja, en fantastisk pärla! Vill också besöka stället i höst, kan tänka mig att det är supermysigt där då 🙂
      Ja, visst är mamma-dotter-tid den bästa tiden 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *