Like a scene from a movie.

 

 

Efter en arbetsdag i tryckande värme och en eftermiddagspromenad i ljummet sommarregn åkte jag ut till havet. Åkte ut lagom tills solens strålar bröt igenom de regntunga molnen och så sänkte jag ner min kropp i vattnet. Kände det mjuka blå omsluta mig, andades in, andades ut och log. Alltså på riktigt så finns det få saker som får mig lika lycklig som att bada.

Tror bannemig jag ska satsa på att bli året-runt-badare. Göra pensionärerna sällskap på vintern med morgonrock, mössa och kaffetermos. Ja, fasen så fint!

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Like a scene from a movie.

  1. Vinterbad är drömmen, tänk om det kunde bli ett kallbadhus, damernas nakenbad eller en värmande bastu längst strandpromenaden, oj vad det skulle badas året runt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *