28 timmar med favoriterna.

 

 

I helgen har jag spenderat 28 timmar med de bästa jag vet; Linn, Mikael och Tage! De kom hit igår förmiddag och sedan dess har vi hunnit med utflykt, finlunch, mys på balkongen, gofika, kvällsbad i regn, promenad, björnbärsplockning och mycket mer. Så himla roligt att ha dem här och det är inte annat än att det nu känns tomt här hemma när de åkt tillbaka till Skövde. Men jag tänker att jag fyller kvällen med tvättning, matlagning och lite jobb framför datorn och är tacksam över timmarna jag har bakom mig ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “28 timmar med favoriterna.

      1. Åh, tack för hjälpen! Vilka fina kärleksförklaringar du ger din syster och din bästa kamrat i inlägget ovan!
        Kärlek ska man slösa med – och visa! 🌺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *