God morgon lördag!

 

 

Hej och god morgon hörni! Första arbetsveckan efter semestern är nu avklarad och även om jag tittade på klockan ungefär femhundratusen gånger i måndags och tyckte tiden stod still så har veckan ändå gått rätt fort. Det är imponerande vilka vanemänniskor vi är och hur snabbt vi anpassar oss. Fantastiskt, ändå!

Just nu har jag precis ätit frukost på balkongen. Chiapudding, 2 finncrisp med smör och 2 koppar kaffe. Tänkte låta maten smälta lite, sedan ska jag ge mig ut på en kort löprunda innan jag får världens bästa finbesök. Linn, Mikael & Tage kommer hit! Åååh vad jag längtar! De ska stanna ända tills imorgon och jag ser SÅ mycket fram emot timmarna med mina favoritmänniskor ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *