I annonssamarbete med Elite Stadshotellet i Karlstad

Magiska stunder på hotell.

 

 

Natten mellan fredag och lördag bodde vi på hotell, syrran och jag. Vi bodde på fantastiska ELITE STADSHOTELLET i Karlstad och när jag frågade Linn vilket hotell vi skulle boka för vår vistelse var det ingen tvekan om att vi skulle bo på Elite. Syrrans kille (Mikael) bodde ju i Karlstad under deras första år tillsammans och då Linn spenderade många helger i Karlstad under den tiden visste hon vart hotellet med bästa läget och finaste rummen låg (sådant kan annars vara svårt att veta när man besöker en stad för första gången).

Fredagseftermiddagen, efter incheckningen var magisk. Jag hade åkt från Uddevalla och syrran från Skövde och vi träffades i rummet och pratade i munnarna på varandra, tog varsin snabbdusch och dansade sedan till 90-tals musik i rummet medan vi skålade i mousserande vin och högg in på det fantastiska fruktfatet som den gulliga personalen ställt fram åt oss. Stunden innan man går ut på stan alltså, är den inte den bästa? När man får göra sig fin, dricka något med bubblor i, skruva upp volymen på musiken och prata ivrigt och fort och med bubblande glädje. Den stunden. Den kan jag ofta leva på i flera veckor. Och stunden i fredags var magisk. Med bubblor i glasen, bubblande känsla i kroppen och en sprudlande syster att dela minuterna med. När vi sedan var tillfixade och piffade så promenerade vi några steg bort till stället vi tagit sikte på för en fördrink. Elite Stadshotellet ligger verkligen perfekt beläget, på det sättet. Nära till vatten och krypavstånd till centrum med butiker, torg, restauranger och caféer. Otroligt bra läge!

Efter drinkar, wine&dine snubblade vi sedan i säng och trots kalassköna sängar och Linns första natt på 4 månader utan att behöva gå upp och mata en liten bebis så kunde vi ändå inte sova länge. Kanske var vi pirriga inför våra timmar tillsammans och inte ville sova bort en sekund, eller så var vi helt enkelt bara väldigt sugna på hotellfrukost, haha.

 

 

Hotellfrukosten sedan. My oh my. Älskar när frukostmatsalen på ett hotell är ljus och luftig (istället för mörk och instängd som dessvärre många är). En ljus och luftig lokal gör att man vaknar till liv och de där Instagram-bilderna blir ofantligt mycket enklare att ta, haha. Jag och Linn plockade på oss allt möjligt vi var sugna på. Nybakat bröd, juice, färsk frukt och havregrynsgröt. Älskar när hotellen kan fixa havregrynsgröt till frukost. Även om jag äter det väldigt ofta hemma så smaker det på något sätt extra gott på en hotellfrukost. Vi satt länge och åt, drack, läste lokaltidning och planerade dagen innan vi spatserade upp på rummet, fixade iordning oss och sedan checkade ut för några timmars shopping på stan ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.