Hemmamys och en påminnelse kring rabattkoden hos Confident Living.

 

Sidobord (LÄNK) och ljusstake (LÄNK) från Confident Living

 

Hej och god kväll raringar! Söndag kväll och efter en magisk långhelg i Skövde tillsammans med några av de människor jag älskar allra mest är jag nu hemma på västkusten igen. Har lagat en makalöst god nudelsoppa till middag (recept kommer i veckan) och packar nu upp väskorna från helgen medan jag dricker te, lyssnar på lugn musik och har tända ljus i lägenheten. Mys!

Vill passa på att slänga in en påminnelse kring rabattkoden hos CONFIDENT LIVING som gäller till och med imorgon. Rabattkoden ANNASTORM21 ger ju 21% rabatt på möbler, inredning & belysning (inklusive redan nedsatta varor) och är en perfekt kod att nyttja om du vill unna dig själv något fint eller vara ute i god tid med julklapparna.

Puss och hoppas du haft en mysig hösthelg, vad du än haft för dig ♥

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg