IKEA-kaos och mamma-besök.

 


 

Hörni, vet ni vad jag fick igår? Leverans från IKEA. Efter mycket strul fick jag äntligen (nästan) hela min leverans med mitt nya kök. Vet inte hur många arga telefonsamtal jag haft med leveransavdelningen i Älmhult det senaste för att få information kring min leverans. Fick hela tiden beskedet om att leveransen skjutits upp och att ett nytt preliminärt datum satts. Bara problemet att det preliminära datumet hela tiden flyttades fram utan att meddelas mig. Vilket gjorde att jag stod 3 gånger under en två-veckors-period och tänkte ”idag kommer nog köket”. Men det kom aldrig. Tillslut fick jag omboka hantverkare och när jag en 15:e gång ringde till leveransavdelningen i Älmhult och fick besked om ett nytt preliminärt datum fick det vara nog.

När man beställer hemleverans från IKEA så levereras det (nästan) alltid från deras centrallager. Så även i detta fall. Problemet bara är att om någon produkt är restnoterad så skickas inget. Av denna anledning fick jag (vänligt) men bestämt be att de strök hela min order och istället plocka ihop alla produkter från varuhuset i Uddevalla (där produkterna fanns) och skicka. Så efter mycket övertygande och bestämd röst fick jag igår äntligen min leverans. Det enda som saknas är skåpsluckorna som preliminärt kommer nästa vecka. Men med eller utan skåpsluckor – nu har jag i alla fall något att ge hantverkarna och skulle luckorna inte komma innan det är ”för sent” kan jag alltid sätta fast dem själv i efterhand.

Så ja. Hantverkarna kommer alltså den 5:e november och det innebär att jag nu har några dagar på mig att montera skåp och stommar. Till min hjälp har jag även mamma som kommer på besök i helgen och hälsa på. Ska bli trevligt med lite mor-och-dotter-tid. Ska bara försöka lista ut hur vi ska få plats i lägenheten, hahaha.

 

Men ja. Köksrenovering. Vi är äntligen på gång.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg