Kommer hem till nytt kök och bubbel

 

 

Alltså jag har verkligen anlitat världens bästa hantverkare. Utöver att vara fruktansvärt trevliga, lösa alla problem, lösa problem man inte ens bett om och vara otroligt skickliga och snabba så är de också världens gulligaste hantverkare. Som idag, då jag kom hem till ett helt nytt kök och dessutom fann en flaska bubbel i kylen som de köpt som invigningspresent till mig. Herregud så trevligt!

Dock poppade jag inte flaskan med bubbel ikväll utan sparar den och har istället roat mig med att tvätta en jädrans massa tvätt samt packa upp saker ur flyttlådor och tidningspapper som ska in i de nya köksskåpen. Nu är alltså köket färdigt och det sista som återstår är för mig att riva lite tapet, spackla, slipa och måla alla väggar och sedan, sedan ska ni fasen få mängder av före- och efterbilder. Så himla kul!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Kommer hem till nytt kök och bubbel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *