Smultronställe – Balthazar Borås.

 

 

I lördags, innan vi stod framför scenen och ropade, stojade och hejade på Mikael så hann vi med en sväng inne i Borås stad. Både jag och syrran hade skickat bilder till varandra i flera veckor om detta café i Borås som vi bara måste besöka. BALTHAZAR har allt det jag önskar av en restaurang/ett café. Läcker inredning, fräscha lokaler, bra service, fantastiska bakverk, hälsosamma luncher och lyxiga middagar. Bara genom en snabb titt på Instagram (LÄNK)  fick stället full pott och besöker gjorde oss inte besvikna, om vi säger så.

Jag och syrran slog på stort och beställde in två bakelser som vi delade på tillsammans med varsin skummig cappuccino. En mini pavlova med lemon curd och färska bär och en chokladmoussetårta på browniebotten. Alltså herregud så gott! Medan vi åt pratade vi ikapp om vad som hänt sedan senast och jag passade också på att ha lille Tage i knät så mycket jag kunde. Han var exemplarisk bebis och satt nöjt i famnen och tittade storögt på allt gott vi smaskade i oss. Efter fikat tog vi också en snabb sväng i de närliggande butikerna innan vi åkte tillbaka mot tävlingsarenan. Men alltså, Balthazar… längtar redan tillbaka!

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Smultronställe – Balthazar Borås.

  1. Åh, så ska det se ut när man vill NJUTA! Det stället ska jag pröva när jag kommer till Borås nästa gång! Får man låna med Tage? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *