Träningsfilm för Reebok.

 

(klicka på bilden för att komma till filmen)

 

Hörni, vet ni vad jag kom på? Jag kom på att jag inte visat den allra första reklamfilmen som jag och syrran gjorde för Reebok. Den som vi spelade in i 2 plusgrader och där både jag och syrran höll på att frysa ihjäl och med endast 2,5 timmars sömn mellan natt- och morgontagning var vi ganska möra när vi sedan satte oss på tåget hem. Men oj vad det inte spelade någon roll. För herregud. Vi fick göra reklamfilm för Reebok. Filmen som användes för införsäljning till alla Intersport-butiker i hela Europa. Så sjukt.

Och filmen alltså, blir varm i hjärtat och stolt varje gången jag ser den. Vilken upplevelse och vilket fantastiskt team bakom denna produktion. Bland det häftigaste jag gjort ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Träningsfilm för Reebok.

  1. Helt fantastisk film! Och så oerhört roligt att kunna göra detta tillsammans med din fina tvillingsyster! Jag har också en fantastisk tvillingsyster som jag älskar djupt och står mycket och innerligt nära. Kan verkligen känna hur glada och stolta ni är över detta samarbete tillsammans och vilken styrka och kärlek som finns er emellan. Ni är så starka och vackra!

    1. Åh tack snälla för dina fina ord! Och så himla kul att höra att du känner samma starka band till din tvillingsyster, det är något helt magiskt över det 🙂 Stor kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *