Dreamers disease.

 

 

Hej och god kväll på er! Jag har precis landat i soffan efter en härlig tisdag. Besök hos terapeuten på morgonen följt av kontorsjobb och ikväll har jag träffat mina favoriter och bränt av ett riktigt skönt träningspass! Känns i axlarna nu, kan knappt lyfta armarna haha. Tänkte jag strax skulle gå ut i köket och rota lite i skafferiet om jag hittar något gott. Har en vansinnig crush just nu på Paulúns granola med mjölk och hackat äpple. Har nästan ett osunt förhållande till det. Ska se om det blir en skål med granola eller om jag nöjer mig med att äta några clementiner.

Hur som helst. Ville bara titta in och säga hej. Hoppas du haft en fin dag ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Dreamers disease.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *