I annonssamarbete med KitchenTime

Black Friday har startat – Kanonerbjudande på KitchenTime.se.

 

 

Alltså åh! Är det bara jag som blir julaftonspirrig i magen av Black Friday? En del av mig anser såklart att vi överkonsumerar, men det man inte får glömma är att konsumtion skapar möjligheter till arbete och får ekonomin i länder att gå runt. Sedan kan man ju alltid köpa produkter tillverkade av återvunnet material. På så sätt bidrar man till en levande ekonomi och miljön. Win-Win.

Med det sagt. Jag älskar Black Friday! Först och främst för att det är ett så ypperligt tillfälle att köpa julklappar på. Förra året inhandlade jag i princip allt under Black Friday och planerar att göra detsamma i år. Såväl julklappar till nära och kära och kanske även något till dig själv? För att fira att du är en fin människa och belöna dig med något för det gångna året. Själv vill jag slå ett slag för KITCHENTIMES erbjudande nu under Black Friday/Black Weekend. Med ett nyrenoverat kök är köksprylar typ det enda jag vill lägga pengar på och efter att ha sett MATGEEK’S vurmande för stekpannorna SCANPAN CTX stod detta högst på önskelistan. Nu ligger dessa på erbjudande hos KitchenTime och ett 2-pack kostar endast 1375kr (LÄNK). 2-packet innehåller en stekpanna med 28cm i diameter och en med 20cm i diameter. Det perfekta kittet om du frågar mig. Den större använder jag när jag gör grönsakswok, steker köttfärs eller gör en vegetarisk dahl. Den lilla stekpannan däremot är perfekt för ägg, pannkakor eller som i detta fall; rårakor.

Har ni lagat rårakor någon gång? Herregud så gott! Med denna Scanpan CTX-panna blev resultatet enastående och stekpannorna har en fantastisk non-stick beläggning och tillsammans med en stilren design skapas en exklusiv & lyxig känsla. CTX, som står för ”Ceramic Titanium Extreme”, är ett genombrott inom teknologin som kombinerar rostfritt stål med högkvalitativ beläggning. Helt fri från PFOA-ämnen och fungerar på alla typer av värmekällor. Stekpannorna passar lika bra att använda för att steka känsligare råvaror som t ex. fisk, fågel eller pannkakor som t ex. köttdetaljer då det ofta är viktigt att få till en bra stekyta.

Jag är (bokstavligt talat) kär i mina stekpannor och detta set är den ultimata julklappen! Vem vill inte kasta ur sina repiga, gamla stekpannor och istället laga mat i världsklass? Priset är just nu fantastiskt för detta set och kanske är ni fler syskon som kan gå ihop och köpa detta till en förälder? Eller varför inte köpa detta till sonen/dottern som snart flyttar hemifrån? Dessa stekpannor är, på riktigt, roliga att få i ett paket under granen.

 

KitchenTime har under deras Black Weekend (23-26/11) mängder av fina erbjudanden. Spana in deras hemsida (LÄNK) och kika även in här under helgen då jag kommer tipsa om fler fantastiska produkter ∼

 

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Black Friday har startat – Kanonerbjudande på KitchenTime.se.

  1. Kanon kit på pannor, haft mina drygt ett år nu och de är verkligen super! Den lilla är perfekt när ungdomarna vill steka på nåt lite snabbt innan träningen. Bästa pannorna jag haft!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *