I annonssamarbete med KitchenTime

Tid för matlagning och ätande utomhus.


 

Maj, juni, juli och augusti. Mina bästa månader på året helt klart och bland det jag älskar mest med denna årstid är utomhusätandet. Att såväl laga mat (om man har den stora lyxen att ha ett utomhuskök – dröm) och äta mat utomhus smakar så otroligt mycket bättre än inomhus. Själv intar jag varje kvällsmat på min inglasade balkong och njuter av ljusa kvällar, fågelkvitter och pulsen från staden nedanför.

Och på tal om matlagning och ätande… just nu har en av mina bästa samarbetspartner; Kitchen Time en lanseringskampanj där de firar sin nya hemsida med mängder av fina erbjudanden. Bland annat finns mina älskade stekpannor från Scanpan (läs mer om dem HÄR) till hela 41% nedsänkt pris. HUR bra?! Stekpannorna och mycket mer så som knivar från Global och vackra cocktailglas till sommarens drinkar finner ni på kampanj HÄR.

Kampanjen pågår till och med på måndag så passa på att unna er en fin semesterpresent och äta så många måltider som det bara går utomhus. Jag tror faktiskt man blir lite lyckligare av det.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *