Glad 1:a advent!

 

 

Hej hörni och glad 1:a advent! Är det inte fantastisk mysigt att adventstiderna börjat nu? Jag tycker då det. Imorse vaknade jag tidigt så jag passade på att plocka fram adventsljusstakar och tända dem medan det fortfarande var mörkt ute. Sedan åt jag frukost i lugn och ro innan jag påbörjade målningen av väggar och tak i köket. Hade ju hoppats på att vara helt klar med köket vid den här tidpunkten med då tapeten (trots att jag rivit bort flera lager gammal tapet) reste sig och sprack på sina ställen så drar det såklart ut på processen. Gaah, vill liksom bara vara klar nu! Men jag ska låta den befintliga färgen torka medan jag åker till gymmet och sedan tänker jag ändå fotografera lite bilder så jag kan visa er resultatet.

 

Och så ska jag ju öppna mitt adventspaket också! Världens bästa syster har gett mig 4 paket (ett för varje advent) och herregud så exalterad jag blir över paket. Ser fram emot att öppna detta i eftermiddag tillsammans med en kopp kaffe. Vad gör ni idag?

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Glad 1:a advent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *