God fortsättning, fina ni.

 

Julröd klänning dagen till ära. Från Ellos.

 

Hej och god fortsättning fina ni! Hade ni en bra julafton igår? Det hade jag! Den började med långpromenad i pudervit snö (tänk att vi fick en vit snö i år?!) följt av mys med min favorit-Tage hemma hos Linn och Mikael innan det var dags att åka mot Tidaholm och julafton hemma hos farmor & farfar. Där väntade släkten, mängder av julmat, kramar, besök av tomten och julklappslekar. Så himla trevligt! Efter firandet var färdigt där åkte vi hem till mamma och hennes sambo där ännu mer julmat och kramar väntade.

Därefter var det julklappsutdelning och herregud så bortskämd man blev, i vanlig ordning. Hela vår familj älskar paket – både att ge och att få så varje år är det paketfest utan dess like. Ändå väldigt mysigt, om du frågar mig. Sent på kvällen sedan mötte vi upp våran moster för att gå på Midnattsmässan i kyrkan och julafton avslutades väldigt vackert med ”Oh Helga Natt” på trumpet och det var en fin avslutning på en väldigt mysig dag.

Och nu? Nu är vi precis hemkomna efter en snöig promenad på berget och sitter nu och dricker lite kaffe och leker med Tage. Lite senare i eftermiddag vankas ännu mer julfirande hemma hos mammas släkt.

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “God fortsättning, fina ni.

  1. God fortsättning fina Anna! Läser varje dag men är lite dålig på att kommentera emellanåt!! Kram & njut av ledigheten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *