Grönkål till lunch och invigning av julklappar.

 

 

Hej på er! Hur har ni det i mellandagarna? Är ni lediga eller kanske till och med tillbaka till jobb? Själv är jag ledig och njuter av obokade dagar och packar upp alla fina julklappar jag fått. Som porslinet och glasen på bilden ovan! Älskar de djupa skålarna som är i samma serie som mitt övriga porslin (från Broste Copenhagen) och glasen? Glasen är lövtunna, stilrena och föll mig exakt i smaken.

Och även om jag älskar julmat var det ganska skönt att byta ut Janssons Frestelse, sill och julmust mot grönkål, falafel och Kombucha. Om en liten stund ska jag ner till gymmet, sedan ser jag fram emot en kopp kaffe i soffan. Vi hörs lite senare!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Grönkål till lunch och invigning av julklappar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *