Best of 2018.

 

Tänk att 2018 redan har passerat. Ett år som inleddes ganska turbulent med nytt jobb, avslutande av ett långt förhållande och flytt. Men också ett år som efter en kaotisk första tid varit ett helt fantastiskt år. Stora som små händelser har förgyllt 2018 och jag tänkte vi skulle ta en titt på några av höjdpunkterna från det gångna året. Är ni med? Vi tar en titt.

 

Stockholm, juli. En helg i början av sommaren tog jag med mig finaste Emilie upp till Stockholm och vi hade 3 fantastiska dagar i storstan där vi gjorde allt vi älskade. Drack drinkar, spanade på folk, åt god mat, skrattade tills vi låg dubbelvikta, promenerade flera kilometer om dagen, shoppade och bodde kungligt på Hotel Kung Carl. En helg att minnas.

Tage. Det går ju inte att nämna 2018 utan att nämna det faktum att jag blev moster till världens finaste, finaste kille. Taggen. Denna lilla kille som fullständigt golvade mig med en kärlek jag aldrig känt förut. Den 27 april kom du till världen och SOM du har förgyllt detta år.

Kvällsdopp i havet. Sommaren 2018 bjöd ju på rekordvärme och jag är nog inte ensam om att ha tagit oräkneliga dopp i havet. Jag minns alla promenader och löprundor sena sommarkvällar som oftast avslutades med ett dopp i det blå. Här tillsammans med bästa mamma.

Tatueringar. I början av sommaren gjorde jag två nya tatueringar. Älskar dem!

Nya recept. Ett av mina största intressen i livet är ju mat och detta året har jag spenderat obegränsat mycket tid i köket och experimenterat nya recept. Denna pizza bianco med chilimarinerade räkor är bland det bästa jag lagat.

Nytt företag. Efter att jag och min kollega Jessica på eget initiativ fixade sponsorer och storbilds-TV till att se fotbolls VM i stan växte en idé om att vi skulle starta företag. Sagt och gjort. I juli skickades papperna in till bolagsverket och det har varit en fantastisk höst. Ser fram emot att satsa mer på bolaget nu kommande år.

Aktiviteter. Denna dag, då det var 32 grader i luften och jag hade samlat några av mina favoriter för en dag ute på havet med kajakpaddling och färska räkor på klipporna kommer jag minnas länge. En fantastisk dag!

Home sweet home. Efter att ha flyttat tillbaka till min gamla lägenhet gjorde jag om lite för att det skulle kännas som en nystart och alltså, det finns få platser som jag älskar lika mycket som hemma. Tycker jag har världens mysigaste lägenhet.

Tillsammanstid. Trots att syrran har fått barn är hon exakt densamma som jag alltid känt henne. Världens bästa syster. Och vi har kommit varandra ännu närmare under 2018 och ett minne från året är vår tjejhelg i Karlstad då vi drack drinkar, pratade om livet och skrattade ikapp. Linn. Världens bästa!

Prag, oktober. Resan till Prag med min favorittjej Emilie var verkligen 10p. Minns alla tusentals skratt, påhitt och fina konversationer. Och all god mat. Finns ingen jag hellre delar en matupplevelse med än henne.

Jobb. Gjorde en plåtning med Carolina Gynning för Bröllopsmagasinet. En utmaning med tidspress, minst sagt. Men kul, lärorikt och något som jag alltid kommer minnas.

#BadaÅretRuntJAO. Sommaren 2018 bestämde jag, Linn och mamma oss för att bada året runt. Minst 1 gång i månaden ska vi bada utomhus (i svenskt vatten) och ja, so far so good.

Svettiga träningspass. Alla crossfit-pass tillsammans med Magnus, Åsa och Emilie har förgyllt hela året.

2018-07-22. Efter en heldag tillsammans med syrran spenderade vi den ljumma sommarkvällen på ett mjukt vetefält. Ljuset denna kväll. Magiskt.

 

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Best of 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *