När jag gör impulsköp.

 

 

Igår gjorde jag ett impulsköp och köpte färg till köket. Haha alltså, det där är SÅ typiskt mig. När jag ska välja mat på en restaurang eller köpa ett vanligt träningslinne på Stadium kan jag, på riktigt, få världens beslutsångest och vela fram och tillbaka i evigheter utan att bestämma mig. Men de större inköpen? Så som bil, nytt kök etc. gör jag på 2 sekunder utan att blinka. Som igår. Igår när jag gick in i färgbutiken för att ”spana på olika färger” och exakt 13 sekunder efter jag stigit in i butiken höra mig själv säga till försäljaren ”Kan ni blanda 3l av denna kulören?”. Detta utan att ha frågat vad det kostar, om de kan provmåla på en bit så att jag får se eller med ens 1 minuts betänketid.

Så ja, haha. Nu har jag 3l mineralfärg hemma i kulören ”Marrakesh” och jag ska spendera närmsta timmen med att måla och hålla tummarna att mitt impulsiva jag gjorde ett riktigt bra val. Det återstår att se, helt enkelt.

 

Vad gör ni idag?

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “När jag gör impulsköp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *