Julklappsfavoriter.

 

 

2019 – så himla spännande med ett nytt år! Mitt 2018 avslutades verkligen på topp. Fantastiska vänner, riktigt god mat, spel, lekar, skratt tills vi låg dubbelvikta över borden och mycket mer. En magisk kväll!

Och idag? Idag har jag varit över förväntan energisk. Gick upp lagom tills solen gick upp. Har hunnit tvätta 3 maskiner tvätt, städa lägenheten, tagit två långpromenader, jobbat några timmar och druckit mycket kaffe. En härlig start på det nya året. Innan vi släpper 2018 helt vill jag också bara visa lite av det jag fick i julklapp. Fina smycken, nagellack, smink, böcker, vinglas, vattenglas, skålar och en otroligt vacker karaff och muggar specialgjorda av en väninna till mamma som är konstnär. Så himla fint! Utöver det ni ser ovan fick jag också nya underkläder, biljetter till P3 Guld Galan, fina inredningsprylar och spel. Tack världens snällaste familj och vänner ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *