Lediga dagar ♥

 

 

Alltså, hur härligt är det inte med lediga dagar?! Älskar när dagarna flyter in i varandra och man inte vet om det är måndag, lördag, eftermiddag eller förmiddag. Bästa känslan!

Idag har jag haft ett möte på förmiddagen och sedan åkte jag till gymmet och brände av ett benpass följt av några svettiga intervaller på löpbandet. Sedan har jag myst runt hemma. Har fotograferat resultatet från målandet i köket (visar er imorgon) och druckit kaffe och ätit några lussebullar som jag tinade från frysen. Nu? Nu funderar jag på om jag ska kolla på ett avsnitt Suits eller ta en promenad. Vad gör ni idag?

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Lediga dagar ♥

  1. Vad man gör? Kollar (för mycket) på online-reor!💍👚👖
    Du passar sååå bra i naturfärger! Och du klarar dig fint med bara lite smink. En naturlig skönhet m a o! 🍂🌾🍁

    1. Men åh tack, så snäll du är!
      Haha jag har inte ens vågat spana in några webshoppar ännu, rädd för att jag skulle gå loss och shoppa alldeles för mycket 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *