Sundays.

 


 

Söndag och idag har jag nästintill gjort minsta möjliga i detta dimmiga väder. Förmiddagen spenderades dock med kompisen Johan där vi inledde med en kaffe och där jag sedan hade uppdraget som ”fotolärare” för att lära ut lite tekniker och hur man ska tänka kring komposition, posering etc. Passade även på att be Johan knäppa lite bilder med min kamera och lite av resultatet ser vi ovan. Kul att stå modell när någon annan fotograferar (blir annars mest selfies, haha).

Eftermiddagen sedan spenderade jag hemma och utöver en långpromenad på 60 minuter har jag inte rört mig många meter. Om en liten stund ska jag värma lite rester från gårdagens goda pasta och faktiskt unna mig ett glas rött. Vem sa att söndagskvällar behöver vara tråkiga? Hoppas du haft en fantastisk helg!

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Sundays.

    1. Hej Helen! Åh, ursäkta för sent svar!
      På dessa bilder har jag använt mitt objektiv från Sigma (deras Art-serie). Objektivet är ett 35mm med 1.4f.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *