Touchdown Salobre Hotel Resort & Serenity.

 

 

Hej från Gran Canaria! Just nu ligger jag i hotellsängen på fantastiska Salobre Hotel Resort & Serenity. Efter en lyckad resdag med teamet kom vi fram till detta magiska hotell precis i tid till att se solnedgången. Och vi skålade med varsitt glas Cava medan kamerorna gick varma för här, här är så vackert att man smäller av! Hotellet är otroligt vackert och arkitekturen, de olika nivåskillnaderna och den karga öknen som omger resorten skapar en magisk atmosfär. Wow! Bara Wow! helt enkelt.

 

Efter att vi skålat i solnedgången avnjöt vi en fantastisk middag där jag bland annat åt nygrillad fisk, olivolja, grönsaker och spanska charkisar. Otroligt gott! Efter middagen packade vi sedan upp alla resväskor med brudklänningar och tingeltangel och gick igenom planeringen inför morgondagens fotografering. Och nu? Nu har jag precis tagit en dusch, ligger i sängen och förbereder moodboards och ska alldeles strax sova. Kl 05.30 ringer klockan och då väntar en dag av kreativt kaos. Fantastiskt ändå att få byta ut ett kallt och grått Sverige i januari mot detta. Tacksam!

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Touchdown Salobre Hotel Resort & Serenity.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *