Bakom kulisserna – plåtning på Gran Canaria.

 

 

God kväll från Gran Canaria! Just nu ligger jag i sängen (igen, haha enda tiden på dygnet jag har tid att titta in här) och redigerar lite bakom-kulisserna-bilder från dagen. Vi har haft en fantastiskt kreativ dag där vi har fotograferat 10st brudklänningar och allt har verkligen varit top notch! Teamet jag har med mig är cirka världens bästa och tillsammans har vi skapat den ena magiska looken efter den andra. Stor eloge till världens bästa gäng! Och jag? Jag är i vanlig ordning projektledare och ser till att allt har en struktur, en röd tråd, ett flow och ett kreativt flöde. Typ världens bästa jobb även om man känner sig som ett utsketet äpple varje kväll (det tar SÅ på krafterna). Men oj, så kul det är!

Nu ska jag strax släcka lampan för imorgon ringer klockan återigen tidigt och ännu en dag av fotografering väntar!

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Bakom kulisserna – plåtning på Gran Canaria.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *