I annonssamarbete med Confident Living

Kampanjhelg hos Confident Living – exklusiv rabattkod.

 

 

Hörni! Som ni vet har jag ju ett samarbete sedan tidigare med typ världens bästa sajt när det kommer till möbler, inredning och belysning – nämligen CONFIDENT LIVING. Och i denna helg (idag till och med måndag) har de en exklusiv kampanj där rabattkoden STORM21 ger 21% rabatt på kategorierna möbler, inredning och belysning.
Koden gäller även på redan nedsatta produkter, vilket innebär att man kan göra riktigt bra fynd under kampanjhelgen. Så vill du fira att årets fattigaste månad är över och köpa något riktigt fint till hemmet är det nu du ska slå till.
Själv klickade jag hem denna pallen. Saknade lite sittmöjligheter i lägenheten och denna pall står just nu placerad i vardagsrummet, men jag tänker mig att den ska få flytta ut till balkongen till sommaren. Den kommer passa så bra! Trots sin robusta form gör det genombrutna materialet (rotting) att den känns luftig och passar därför väldigt bra in i lägenheten.

 

Som sagt – vill du fynda i helgen, glöm då inte rabattkoden STORM21. Hela utbudet finner du HÄR. Fotpallen hittar du HÄR.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg